Включете се в нашето
12-звездно предизвикателство

Изпълнете задачите

Способни ли сте да насърчите хората да гласуват на европейските избори? Тогава приемете нашето предизвикателство и дайте своя принос за европейската демокрация!

Съберете звездите

Участието е лесно (постигането на успех е друг въпрос!). Ще поискаме от Вас да покажете чрез изпълнението на четири задачи дали можете да помогнете за повишаването на активността на европейските избори.

Спечелете награди

След като получите 12 звезди, можете да спечелите ексклузивни награди. Първите 500 приключили участници ще се сдобият със специален комплект "Този път ще гласувам", включващ флагче, химикалка, 20 картончета и 20 стикера. Така ще можете да продължите да популяризирате гласуването на изборите.

Следващите 500 души ще получат начален комплект "Този път ще гласувам", съдържащ химикалка, значка, 20 картончета и 20 стикера.

Всеки, който изпълни задачите в нашето предизвикателство, ще получи онлайн значка, която ще може да бъде споделяна в социалните мрежи, както и сертификат за разпечатване.

Регистрирайте се, за да участвате в предизвикателства

Регистрирайте се на началната страница

или се включете със съществуващ профил

Изпреварете всички в събирането на 12 звезди и спечелете ексклузивни награди

Най-бързите 500

Най-бързите 500 участници, които изпълнят задачите и получат 12 звезди, ще получат пълния комплект от предмети за популяризиране на кампанията "Този път ще гласувам"

Следващите 500

Следващите 500 ще получат началния комплект от предмети на кампанията "Този път ще гласувам"

Всеки, който изпълни задачите, ще получи онлайн значка, която ще може да сподели в социалните мрежи, и сертификат за разпечатване.